Marketing

Radio-pendimi. com, me ndihmën e Allahut, tash më shumë se dhjetë vite është prezent në internet, dhe brenda këtyre viteve arriti që si radio apo portal të ketë një dëgjueshmëri dhe lexueshmëri tepër të lartë. Kjo e bëri të jetë e njohur edhe në mesin e faqeve ku reklamohen firmat dhe bizneset e tyre. Të reklamohet në radio-pendim besojmë se është tepër e vlefshme për bizneset e juaja. Këtë e dëshmojnë shumë firma që tani reklamohen tek ne apo janë reklamuar më herët!

Nëse reklamoni tek ne me afat më të gjatë, si p.sh. për 1 vit, ju ofrojmë kontratë me zbritje 20%, kurse për 2 vite, ju ofrojmë kontratë me zbritje deri 40%. Vini re! Pranohen vetëm ato reklama që nuk shkelin dispozitat e fesë islame. Reklama me harame (ndalesa), p.sh. alkool, muzikë, kamatë, imoralitet, etj. nuk pranohen të reklamohen. Për çdo pyetje apo informacion që ju nevojitet mos ngurroni të na kontaktoni në numrat tonë:

Austri : Hevzi Hasani +43 676 722 72 67

Zvicër : Enes Rrustemi +41 79 459 30 26

Kosovë : Kushtrim Guraj  +377 (45) 563 059

ÇMIMORJA 

Nëse dëshironi që biznesi juaj të rritet, kjo është mundësia ideale për ju.
Reklamoni në Radio Pendimi, me çmimet më të volitshme, me kualitet të lartë dhe me plotë siguri.
Si asnjëherë më parë, ne ju ofrojmë këtë ofertë fantastike!
Reklamë:

Reklama 1
Baner 1160 x 150 Për vetëm 150€, inxlusive audio reklamë, e cila transmetohet 5 deri 7 herë brenda 24h.
Vini re!
Audio dhe fotomontazha e reklamës suaj, punohet me profesionalizëm nga ana jonë!
Zhvilloje biznesin tënd në mënyrë të sigurtë, duke reklamuar në Radio Pendimi.

 

Reklama 2
Baner 365 x 400 Për vetëm 120€, inxlusive audio reklamë, e cila transmetohet 5 deri 7 herë brenda 24h.
Audio dhe fotomontazha e reklamës suaj, punohet me profesionalizëm nga ana jonë!
Zhvilloje biznesin tënd në mënyrë të sigurtë, duke reklamuar në Radio Pendimi.

 

Reklama 3
Baner 365 x 335 Për vetëm 100€, inxlusive audio reklamë, e cila transmetohet 5 deri 7 herë brenda 24h.
Audio dhe fotomontazha e reklamës suaj, punohet me profesionalizëm nga ana jonë!
Zhvilloje biznesin tënd në mënyrë të sigurtë, duke reklamuar në Radio Pendimi.

 

Reklama 4
Baner 750 x 110 Për vetëm 90€, inxlusive audio reklamë, e cila transmetohet 5 deri 7 herë brenda 24h.
Audio dhe fotomontazha e reklamës suaj, punohet me profesionalizëm nga ana jonë!
Zhvilloje biznesin tënd në mënyrë të sigurtë, duke reklamuar në Radio Pendimi.

 

Reklama 5
Baner 750 x 110 Për vetëm 80, inxlusive audio reklamë, e cila transmetohet 5 deri 7 herë brenda 24h.
Audio dhe fotomontazha e reklamës suaj, punohet me profesionalizëm nga ana jonë!
Zhvilloje biznesin tënd në mënyrë të sigurtë, duke reklamuar në Radio Pendimi.

Audio Reklama në Radio Pendimi

Reklamo biznesin tuaj në Radio Pendimi, për vetëm 70€ në muaj.
Ju sigurojmë cilësi dhe profesionalizëm të lartë!