Marketing

Radio-pendimi. com, me ndihmën e Allahut, tash më shumë se dhjetë vite është prezent në internet, dhe brenda këtyre viteve arriti që si radio apo portal të ketë një dëgjueshmëri dhe lexueshmëri tepër të lartë. Kjo e bëri të jetë e njohur edhe në mesin e faqeve ku reklamohen firmat dhe bizneset e tyre. Të reklamohet në radio-pendim besojmë se është tepër e vlefshme për bizneset e juaja. Këtë e dëshmojnë shumë firma që tani reklamohen tek ne apo janë reklamuar më herët!

Nëse reklamoni tek ne me afat më të gjatë, si p.sh. për 1 vit, ju ofrojmë kontratë me zbritje 20%, kurse për 2 vite, ju ofrojmë kontratë me zbritje deri 40%. Vini re! Pranohen vetëm ato reklama që nuk shkelin dispozitat e fesë islame. Reklama me harame (ndalesa), p.sh. alkool, muzikë, kamatë, imoralitet, etj. nuk pranohen të reklamohen. Për çdo pyetje apo informacion që ju nevojitet mos ngurroni të na kontaktoni në numrat tonë:

Austri : Hevzi Hasani +43 676 722 72 67

Zvicër : Enes Rrustemi +41 79 459 30 26

ÇMIMORJA E BANERAVE

 

 

Baneri  1160 x 150
120 Euro pa audio reklam
Ekstra: +50 Euro audio reklama, +20 Euro Facebook reklama
Audio dhe Foto montazha punohet nga stafi i Radio Pendimit

 

Flayer    365 x 400
100 Euro pa audio reklama
Ekstra: +50 Euro audio reklama, +20 Facebook reklama
Audio dhe Foto montazha punohet nga stafi i Radio Pendimit

 

Flayer    365 x 335
80 Euro pa audio reklama
Ekstra: +50 Euro audio reklama, +20 Facebook reklama
Audio dhe Foto montazha punohet nga stafi i Radio Pendimit

 

Baneri     750 x 110
60 Euro pa audio reklama
Ekstra: +50 Euro audio reklama, +20 Facebook reklama
Audio dhe Foto montazha punohet nga stafi i Radio Pendimit

 

Baneri  (2)    750 x 110
60 Euro pa audio reklama
Ekstra: +50 Euro audio reklama, +20 Facebook reklama
Audio dhe Foto montazha punohet nga stafi i Radio Pendimit

ÇMIMORJA E REKLAMËS VETËM PËR AUDIO NË RADIO PENDIM

100 Euro në muaj, ju kushton të reklamoni vetëm me audio (me zë) në Radio Pendim.