Jetmir Rrahmani

I lindur në Podujevë me 23 Dhjetor 1983, jetoj në Podujevë.
Shkollën fillore dhe të mesme të përfunduara në Podujevë përkatësisht Shkollën e mesme teknike drejtimi Elektroteknik i kompjuterëve, i diplomuar në fakultetin Ekonomik, drejtimi menaxhment internacional në Prishtinë.

I martuar, babë i dy fëmijëve.

Themelues, akstivist dhe për momentin mbaj pozitën e drejtorit në Shoqatën Kulturore Devotshmëria në Podujevë si dhe bashkëpunoj me Radio Pendimin tash e disa vite me radhë.

Kontakt :

+377 44 851 141

info@radio-pendimi.com