Hoxhë Irfan Salihu

Irfan Salihu: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Kosova. Ka përfunduar studimet universitare në Universitetin Jordanez në Jordan. Shquhet për angazhimin e tij në thirrjen e njerëzve dhe vetëdijesimin e tyre me fenë e Allahut të lartësuar dhe atë përmes ligjëratave dhe hytbeve. Ai është imam në një nga xhamitë e qytetit të Prizrenit. ai ka përkthyer disa libra dhe ka recenzuar të tjera si dhe prezenca e tij në medie dallohet sidomos përmes kanalit satelitor Peace Tv – në shqip

Irfan Salihu

Icon

Prekja e ndaluar - Irfan Salihu 52.33 MB 126 downloads

...
Icon

Shengjergi - Irfan Salihu 36.85 MB 82 downloads

...
Icon

Vizito te semuarit- Irfan Salihu 41.51 MB 90 downloads

...
Icon

Ari dhe meshkujt - Irfan Salihu 26.57 MB 146 downloads

...
Icon

Lamtumir Pikellim - Irfan Salihu 53.28 MB 94 downloads

...