E Premte

Emisioni ” Freskia e mëngjesit” është emision i përditshëm që sjellë Radio Pendimi.

Ky emision vjen çdo ditë nga e hëna deri të premtën me moderatorin Urim Isma, duke filluar nga ora 08.30.

Lajme, Kalendari historik, Kuriozitete, Shëndetësi, Kulturë, Sport e shumëcka tjetër në emisionin “Freskia e mëngjesit” Tanimë do të jemi edhe më afër dëgjuesve duke komunikuar së bashku në pjesën e tretë të emisionit, ku ju mund të inkuadroheni dhe të merrni pjesë në kuizin e emisionit të mëngjesit.

Ta njohim fenë tonë

Orari: E Premte ora 20.00 – 22.00

Moderator : Nehat Mehmedi – Enes Rrustemi – Isak Sinani

Kontakt : Telefon 0041 44 586 99 03 ose Skype : radiopendimi

shkruaj pyetje tek rubrika dërgo mesazh

Programet javore

© RADIO PENDIMI. Të gjitha të drejtat e mbrojtura.