Një ilahi për ty

Emisioni “Një ilahi për ty” mbahet çdo të hënë duke filluar nga ora 20.00 me moderator Hevzi Hasani dhe Agim Naipi .

Ky emisioni tanimë është i njohur tek ju, i cili ka startuar të mbahet që nga hapja e Radio Pendimit.

Në këtë emision në radhë të parë roli kryesor i takon dëgjuesve pasi ata mund të inkuadrohen drejt për se drejti përmes lidhjes telefonike dhe të bëjnë përshendetje apo ndonjë urim si dhe të kërkojnë ilahitë e tyre të preferuara, e poashtu dëgjuesit kanë mundësi të bëhen pjesë e emisionit edhe përmes mesazheve duke na shkruar në rubrikën Dërgo Mesazh.

Në fund të emisionit do të transmetohet ilahia që gjatë emisionit morri më shumë vota nga dëgjuesit .

Orari: E hënë ora 20.00 – 22.00

Moderator : Hevzi Hasani – Agim Naipi

Kontakt : Telefon 0041 44 586 99 03 ose Skype : radiopendimi

shkruaj  tek rubrika dërgo mesazh