Donacion

Kjo Radio çdo ditë bëhet shkak për udhëzimin e dikujt dhe kthimin e tij në rrugën e xhenetit, mirëpo ajo nuk mund ta çojë mesazhin e saj në vend pa përkrahje financiare. Nëse ju jepni kontributin tuaj do të keni hise në sevapet që fitohen nga kjo punë. Pejgamberi, alejhi salatu ue selam, ka thënë: “Sadakaja e shuan zemërimin e Allahut ashtu sikur uji e shuan zjarrin” (Sahihu Tergib nr. 983).

Ju bëjmë thirrje që ta përkrahni këtë projekt madhështor, për mirësinë e të cilit jemi dëshmitarë të gjithë ne.

Keto jan pikat kryesore :

–          Mirëmbajtjen dhe rritjen e kapacitetit të serverëve.

–          Mirëmbajtjen materiale të studiove që kemi në disa vende, sidomos studion numër 1 – Prishtinë, e cila ka një orar më të zgjeruar dhe më të pasur,

–          Mirëmbajtjen e ueb-faqes dhe serverit të veçantë që ka ajo,

–          Marketingun e Radio Pendimit në përgjithësi (fllajera, pllakata, reklama nëpër medie, etj.).

Allahu ju shpërbleftë!

Mund të kontribuoni nëpërmjet llogarisë bankare:

Emri: Radio Pendimi

Emri i bankës: Volksbank Linz

IBAN: AT744480042614830000

Bic Swift Code: VBWEAT2WXXXDonatorët e vitit 2017
Nëse dëshironi që emri juaj të mos figurojë në këtë listë atëherë na shkruani në info@radio-pendimi.com ose kontaktoni në tel . ‎0043 676 722 72 67. Allahu ju shpërbleftë për kontributin tuaj!
Nr Emri Shteti
1 Albanian Hosting Sloveni
2 Best Buy Auto Sales Amerik
3 Adnan Haziri Belgjik
4 Sadik Haksabanovic Suedi
5 Shkurte Nrecaj Gjermani
6. Adelina Spahiu Gjermani
7. Envere Haziri Gjermani
8. Megdan Sulejmani Gjermani
9. Kendrim Imeri Itali
10. Elis Shatro Itali
11 Kysmete Gashi Gjermani
12. Rexhail Muharemi France
13. Eset Maliqi Gjermani
14. Shpetim Cenaj Gjermani
15. Egzon Peci Holland
16. Ekrem Ramadani Danimark
17. Menzin useini Gjermani
18. Halil Hasani France
19. Daut & Benjamin Baftijari Gjermani
20. Hamit Lloki Frank Gjermani
21. Hoti Mehdi Gjermani
22. Refiku Naser Austri
23. Nuri Haxhiu Gjermani
24. Halimi Femi Austri
25, Kryeziu Remzi Gjermani
26. Bajram & Mirushe Reqica Gjermani
27. Ammar Gjermani
28. Artan Maliqi Gjermani
29. Miranda Kryeziu Gjermani
30. Vlora Imeri Austri
31. Merita Bilali Zvicer
32. Osman Sallaj Gjermani
33. Besar Abdurrahmani Zvicer
34. Azemine Neziri Gjermani
35. Arianit Bllaca Gjermani
36. Jusuf Kryeziu Gjermani
37. Amanda Kryeziu Gjermani
38. Bukurije Kryeziu Gjermani
39. Adem Kryeziu Gjermani
40. H. Kasumi Holland
41. Haki Talla Gjermani
42. Fam. Jusufi Zvicer
43 Servet Mulaj Austri
44. Gashi Besa Belgjik
45. H. Bahtiri Holland
46. A. Bahtiri Holland
47. Abedin Imeri Zvicer
48. Besim Mziu Gjermani
49. Milazim Halimi Austri
50. Sefedin Mjekiqi Holland
51. Vasfije Sulejmani Zvicer
52. Ibrahim Selimi Gjermani
53. Armend Ibrahimi Zvicer
54. Adile Fejzullahi Austri
55. Rafet kolukaj Gjermani
56. Flurije Peci Gjermani
57. Anonim Gjermani
58. Emine Husenaj Suedi
59. Sami Govori Gjermani
60. Sevdije Gjukaj Gjermani
61. Mziu Arsim Suedi
62. Fehrije Smajli Austri
63. Ferki & Shyrete Potercoi Gjermani
64. Zekije Veliji Zvicer
65. Omer Aliu Zvicer
66. Firki & Nashire Zarki Gjermani
67. Mirvete Selimi Zvicer
68 Edmond Shehu Angli
69. Hasije jahiji Zvicer
70 Lirim Gashi Gjermani
71. Sami Kadrioski Austri
72. Berat Kurtaj Austri
73. Gadaf Kadirolli Austri
74.