Home / Lajme / Debat: Çfarë Prokurori Special i duhet Republikës së Maqedonisë

Debat: Çfarë Prokurori Special i duhet Republikës së Maqedonisë

Përfaqësues nga sektori civil, praktikues dhe ekspert në një takim do të debatojnë në temën ‘Çfarë Prokurori Publik Special është i nevojshëm në Republikën e Maqedonisë?’.

Debati siç është paralajmëruar duhet të hap tema për, kontekstin politik i cili rezultoi me nënshtrimin e marrëveshjes ‘Përzhino’, sfidat ligjore për themelimin e Prokurorisë Speciale, si dhe tema tjera që lidhen me situatën aktuale politike, transmeton plusinfo, njofton Telegrafi.

Në këtë debat do të marrin pjesë Mr Xharko Trajanovski, Dr Mirjana Majçevska, Dr Gordana Kalajxhiev si dhe Dr Sllagjana Taseva.
Organizator i debatit është Fondacioni për Shoqëri të Hapur – Maqedoni.

Debati do të zhvillohet në hotelin Holidey In në Shkup. /Telegrafi/