Kushtrim Guraj

I lindur me 29 maj 1991 në Kosavë të komunës së Sharrit. Shkollën fillore e kreu në vendlindje në shkollën “Ulina” në Kosavë, të mesmen në Prizren në shkollën e mjekësisë “Luciano Motroni” në drejtimin Teknik i Stomatologjisë. Gjatë periudhës së shkollës së mesme, pjesëmarrës në aktivitete të shumta islame. Antarë i shoqatës “Istanbul” në […]Urim Isma

I lindur më 05.07.1994 në Rahovec. Shkollimin fillor e përfundoi në shkollën fillore “Ardhmëria”, ndërsa të mesmen në drejtimin natyror e kreu pranë shkollës së mesme “Xhelal Hajda – Toni” në Rahovec. Gjatë kësaj periudhe mori pjesë në manifestime të shumëta shkollore. Pas përfundimit me sukses të shkollës së mesme dhe arritjeve të larta në […]Agim Naipi

Agim Naipi u lindë në vitin 1989 në fshatin Vishticë të Kumanovës së Republikës së Maqedonis. Shkollën fillore e kreu në vendlindje, kurse atë të mesmen e kreu në Shkup në shkollën Dr. Pance Karagjozov drejtimi teknik dhëmbësh, ku u diplomua në vitin 2008. Në tetor të vitit 2008 filloi studimet në univerzitetin shtetëror të […]Isak_S

 Isak_S i lindur me 28 Mai 1985 në Murgullë (Komuna e Podujevës). Shkollën fillore dhe të mesmën deri klasën e VI. ka kryer në Kosov, kurse nga viti 1998 vazhdon jetën në Zvicër afër qytetit Olten, i martuar dhe ka 2 fëmijë. Nga viti 2012 bashkpuntor në Radio Pendimi, bën Transmetimin e Tribunave/Manifestimeve Islame LIVE […]Afrim Azizi

 Jam Afrim Azizi i lindur më 7 gusht 1991 në Kumanovë. Shkollim fillor dhe të mesëm i kam përfunduar në Kumanovë përkatësisht në Shkollën e mesme teknike të Kumanovës drejtimi Informatikë. Ndërsa shkollimin e lartë e kam kryer në Univerzitetin Goce Delçev në qytetin e Shtipit në Fakultetin e shkencave kompjuterike. Punoj si dizajner i web […]
Enes Rrustemi

Jam Enes Rrustemi, i lindur me datë 26-10-1990, vij nga fshati Banullë, Komuna e Lipjanit, përndryshe që nga viti 1994 jetoj në Zvicër. Shkollën fillore dhe te mesmën kam përfundu në Zvicër, mbas shkollës së mesme, dega Kimi Fermaceutik kam vazhduar stazhin në punën ku tashmë gjindem ne fabriken „Life Scince – DSM Nutritional Products“, […]