Aksion për të blerë xhami

Në emrin e Allahut, Gjithëmëshirshmit, Mëshirëploti E gjithë lavdia i takon vetëm Allahut, ndërsa lutjet dhe përshëndetjet më të përzemërta i bëjmë për Pejgamberin e Allahut dhe për ndjekësit e tij në çdo kohë… Lokalin dhe planin që po shihni më lart, xhemati i xhamisë “Bujaria” në Linz të Austrisë ka vendosur që ta blejë […]Auto Lider

Auto Lider ju ofron të gjitha llojet e dekorit për vetura. Te ne do te gjeni autokozmetikë të llojllojshme dhe zbukurime të shumta. Auto Lider ju ofron autopjesë të ndryshme, vajra veturash, filtra të llojllojshme, mbulesa për ulëset, nga të cilat kemi të gatshme por punojmë edhe me porosi, të cilat pastaj edhe i montojmë […]Dhuroje një Takvim 2015

Radio Pendimi synon të botojë 5000 Takvima për territorin e Kosovës, për vitin 2015, duke dashur të jep kontribut në qartësimin e kohëve të namazit për sa më shumë besimtarë. Ky projekt, financiarisht ende nuk është i mbuluar. Aq sa mundesh të kontribuosh, aq tek Allahu mund të fitosh. Kontribuo në: Emri: Radio Pendimi Emri […]Kurban Bajrami 2014

Ju lutem mos dërgoni më pagesa për Kurban , nuk ka më kohë për të paguar Kurban . Allahu ua pranoft Kurbanin . Info: Ditën e 3 të Kurban Bajramit thërren Kurbanat e Radio Pendimit dhe Xhamisë Bujaria . Mishtore të Hoxha Prishtinë e kryen therrjen dhe shperndarjen .   Deri më tash pagesa për […]Dhuroje një Takvim!

Radio Pendimi synon të botojë 5000Takvima për territorin e Kosovës, për vitin 2015, duke dashur të jep kontribut në qartësimin e kohëve të namazit për sa më shumë besimtarë. Ky projekt, financiarisht ende nuk është i mbuluar. Aq sa mundesh të kontribuosh, aq tek Allahu mund të fitosh. Kontribuo në: Emri: Radio Pendimi Emri i […]Kontribo edhe ti për Radio Pendimin

Vëllezër dhe motra, Kjo Radio çdo ditë bëhet shkak për udhëzimin e dikujt dhe kthimin e tij në rrugën e xhenetit, mirëpo ajo nuk mund ta çojë mesazhin e saj në vend pa përkrahje financiare. Nëse ju jepni kontributin tuaj do të keni hise në sevapet që fitohen nga kjo punë. Pejgamberi, alejhi salatu ue […]Kontribo edhe ti për Radio Pendimin

Vëllezër dhe motra, Kjo Radio çdo ditë bëhet shkak për udhëzimin e dikujt dhe kthimin e tij në rrugën e xhenetit, mirëpo ajo nuk mund ta çojë mesazhin e saj në vend pa përkrahje financiare. Nëse ju jepni kontributin tuaj do të keni hise në sevapet që fitohen nga kjo punë. Pejgamberi, alejhi salatu ue […]