Ndihmo edhe ti për Xhaminë Nur Itali

Qendra kulturore shqiptare “Xhamia Nur” Itali, ka nevojë për kontributin tuaj finaciar. Çmimi i objektit është 200 mijë euro. Deri më tani janë paguar 70 mijë euro, ndërsa objekti duhet të paguhet deri në dhjetor 2018. Për më shumë informacione kontaktoni: Jonuz Mehmeti +393281932671 Selajdin Ramadani +393899695140 Ose na vizitoni në facebook duke kërkuar Xhamia […]Mundesi shumë e mirë për ju dhe fëmijët tuaj

Profesionet të cilat kanë të bëjnë me punë të lodhshme fizike, dita-ditës po bëhen më pak të kërkuara nga njerëzit, sidomos nga të rinjtë. E gjithë kjo sepse zhvillimi i teknologjisë ka bërë që shumica e punëve të kryhen me anë të saj. Sot gati të gjitha bizneseve ju nevojitet një program menaxhimi ose një […]Prej kurban edhe ti për hirë të Zotit tënd !

“Andaj, ti falu dhe prej kurban për hirë të Zotit tënd!” (Kur´an 108:2) Të nderuar vëllezër dhe motra Në listën e mëposhtme janë emrat e atyre që kanë bërë porosi të kurbanave tek Radio Pendimi, dhe që kanë realizuar pagesë përmes xhirollogarisë së bashkëpunëtorit tonë Isak Sinani. Në rast paqartësie dhe për informacione më të […]

Akademia e Kur’anit

Të gjitha ato vajza që dëshirojnë të mësojnë leximin e Kur’anit, tani e kanë shumë më lehtë, e këtë mund ta bëjnë edhe nga shtëpia. Akademia e Kur’anit organizon kurse për femra nga shtëpia përmes internetit me mësuse Hafize Sihana Ademi. Kjo akademi oraginzon kurse për femra dhe mësimnxënia realizohet në mënyrë profesionale. Kursi është […]Kurbanat e paguar (Lista ) 2016

Ju lutem mos dërgoni pagesa për Kurban . Aksioni ka mbaruar  Të nderuar vëllezër dhe motra Këtu ne do ti shkruajm inshallah të gjithë emrat e atyre që kanë porositur Kurban tek mishtorja të hoxha përmes pagesës tek gjiro llogaria e bashkpuntorit tonë Isak Sinani . Në qoftë së ka ndonje pa qartësi atëhere ju […]I L A Ç i Bio Natyral ‘RAMCAN’

i L A Ç i Bio Natyral ‘RAMCAN’ për shërimin e kancerit Ka Dasht ALLAHU i LartëMadhëruar dhe nga i njejti ilaç me përbërje të njejtë që ofrojmë edhe tash, kanë gjetur shërim 3 persona. Me kusht që kanceri të jetë indentifikua qysh në fillim f.v. në fazat fillestare të sëmundjes, bazë për këtë duhet […]UNIONI I SHQIPTARËVE MUSLIMAN NË AUSTRI

njofton të gjithë të interesuarit se UNIONI edhe këtë vitë do të organizoi haxhin për shqiptarët e Austrisë. Të interesuarit mund të lajmerohen në pikat e regjistrimit në Vjenë, Linz dhe Salzburg ku edhe do të bëhet regjistrimi dhe pranimi i dokumenteve. Në programin e haxhit me Unionin do të ju shoqërojn Imamet shqiptarë të […]Punime nga arti i veçant

Punime nga arti i veçant, arti i gjilpërzave ! Nuk mund ti bleni në asnjë shitore por do i keni nëse i porositni . EMRI I FËMIUT TUAJ MË I DASHUR E MË I BUKUR, I SHKRUAR ME ARTIN E VEÇANT ! ZBUKURONI HAPSIRAT E DHOMAVE TUAJA ME PUNIME  ARTIZANATI ! Bëjm logo të sipërmarjeve […]