A bën me e mbajt Kuranin në automobil?

Pyetje: Selam alejkum hoxhë, a bën me e  mbajt Kuranin në automobil? Përgjigje: Lavd-falënderimi i takon vetëm Allahut… ue alejkum selam Nëse e mban Kuranin në veturë me qëllim që saherë që ndalesh për të pritur diçka, ta shfrytëzosh kohën për të lexuar, apo për të përsëritur ato sure dhe ajete që i di përmendësh, atëherë […]Nëna ime shkrin plumb e desha me pyet a është haram?

Pyetje: Selamu alejkum, nëna ime shkrin plumb e desha me pyet a është haram? Unë i flas nënës kundër kësaj, por ajo nuk e braktisë këtë! Përgjigje: ue alejkum selam. Lavd-falënderimi i takon vetëm Allahut… S’ka dyshim se shejtanët për të kryer punën e tyre, për të luftuar besimin e drejtë të muslimanit kërkojnë edhe bashkëpunëtorë nga […]