Fersan Jahiu

Jam i lindur me 02.03.1987 Shkollen fillore ne fshatin Llopat komun. Kumanovës Gjimnazin ne Kumanov Pastaj jam regjistru ne Tetov fakultetin e Juridikut Po per shkaqe ekonomike mu desht me nderpre Me kendim si fmi kam fillu me gjithse ne ato kohra ilahit nuk ishin te theksuara Po deshti Zoti me udhzimin e vllaut Adem […]Fidush Aliu

Biografia e jetes dhe veprimtarise Fidush Aliu I lindur ne Saraj te Shkupit, R e Maqedonise, me 28 dhjetor 1972. Shkollen fillore te kryer ne Saraj, e gjimnazin e pergjithshem dhe njekohesisht edhe medresene paralelisht e ka kryer ne qytetin e Shkupit. Me pas studimet I vazhdon ne Fakultetin Filologjik ne Shkup, dega e Letersise […]Vëllezërit Murtez dhe Nexhip Xhaferi

Vëllezërit Murtez dhe Nexhip Xhaferi janë nga Kosova, qyteti i Lipjanit. Rrjedhin nga një familje fisnike e të ndershme. Në mesin falmiljar si nga baba e mixhallarët, po ashtu edhe nga dajallarët, në shtepin e tyre çdo herë ka pasur atmosferë të këngës patriotike, por nuk ka munguar edhe humori.                                                                                           Familja e tyre njihet me […]Gazmend Hyda

Biografia e Gazmend Hydës Gazmend Hyda lindi në Kumanovë, më 20.04.1977. Shkollimin fillor dhe të mesëm e ka kryer në qytetin e lindjes. Qysh prej fëmijërisë është marrë me muzikë. Kjo ka qenë përpara udhëzimit. Më vonë, më konkretisht prej fillimit të vitit 2000, vendosi që t’i ndihmojë ngritjes së Fjalës së Allahut, në këtë […]Adem Ramadani

Adem Ramadani i cili tani më njihet si një ndër interpretuesit më të mirë të këngëve (pa instrumente muzikore), e që te myslimanët njihen si ilahi, ka arritur që të jetë i dashur, për të gjithë myslimanët anë e mbanë botës.   Për ata që nuk kanë informacion, të përkujtojmë se Ademi pas përfundimit të […]