Tregimi i pranimit të Islamit nga një vajzë çifute

Si e pranova Islamin? Motra të nderuara, në qoftë se do ta paraqitnim Islamin, këtë fe të madhërishme, mirë dhe pastër, atëherë njerëzit do e pranonin shumë lehtë për shkak të natyrës së saj të pastër. Kjo ngjarje është nxjerrë nga interneti, ku një grua tregon se e ka parë një vajzë në xhami, në […]Djali i pastorit

E njihja atë që më parë. Ne u takuam sërish në avionin që fluturonte nga Xhideja për në Paris. Ishte i mbështetur në jastëkun e ulëses, pasi që dëshironte të flinte. Ju drejtova: “Esselamu alejkum, o babai i Muhamedit. U gëzova që të takova. Ngrihu, nuk ka kohë për të fjetur! Thirri njerëzit në fenë […]Djali i distributorit të filmit “Fitna” bëhet musliman

I biri i Arnoud van Doorn, Iskander Amien de Vrie, është njëri nga 37 personat që pranuan Islamin gjatë konferencës ndërkombëtare të paqes në Dubai. Djali i Arnoud van Doorn, politikanit të njohur holandez dhe distributorit të filmit anti-islam “Fitna” që shkaktoi trazira në vitin 2008, befasoi të pranishmit në konferencën triditore në Dubai me […]Nicolas Blancho

Nicolas Blancho (Nikollas Blansho) është i lindur më 1983 në Biel-Bienne. Bir i një mësueseje gjermano-zvicerane dhe inxhinieri i motorëve të anijeve frengjisht-folës, rritet në një familje liberale me dy gjuhë. Në Biel-Bienne ndjek shkollën fillore dhe atë të mesme. Brenda familjes së tij feja nuk luan ndonjë rol të madh. Gjatë fillimit të rinisë […]