Një Ilahi për ty

Çdo të hënë duke filluar nga ora 20:00 deri ora 22: 00 . Në ketë emision mund të bëni përshendetje, urime, dhe natyrisht mund ta kërkoni Ilahin që e pëlqeni . Lidhja telefonike 0041 44 586 99 03 , dhe skype radiopendimi Rubrika Dërgo Mesazh Moderator : Hevzi HasaniDrita e udhëzimit

LIVE LIVE LIVE Në www.radio-pendimi.com Ora 14:00-16:00 Emisioni “Drita Udhezimit” Musafir:Mazllam Mazllami Tema:israja dhe Miraxhi Tel:0041 45 586 99 03 Skype:radiopendimi SMS-Rubrika Dergo Mesazh Moderator:Naim Hoxha Studio Nr.2 Prizren
Emisioni i mëngjesit

Çdo të hënë deri të enjte duke filluar nga ora 9:00 deri ora 10: 30 . Moderator : Naim Hoxha Rubrikat : Artikuj , Shëndetsi, Kuzhinë, Teknologji, Shkencë, Kafja e mëngjesit , Ilahija e ditës etj