Ilaçi shërues që duheni t’a përdorni për shërimin e plotë (100% ) të hipokrizisë (Nifakut)

? Ilaçi shërues që duheni t’a përdorni për shërimin e plotë (100% ) të hipokrizisë (Nifakut)? 1⃣? Ibadetet e fshehta ✏ Ngase munafikat e adhurojnë Allahun vetëm atëherë kur jan në prezencë të njerëzve dhe kur shihen prej tyre. Ata kështu i bëjnë adhurimet vetëm sa për sy e faqe. Ibadeti i fshehtë është demantues […]FATKEQËSITË QË DUAN TË NA MBYSIN

Çdo ditë dhe natë, saherë që me gisht prekim telefonin e mençur, saherë që hapim televizorin, shpeshherë kur pranojmë telefonata dhe shumë herë kur bëjmë bisedë me njëri-tjetrin vërejmë fatkeqësitë e llojllojshme dhe të panumërta të muslimanëve sot. Muslimanëve sot nuk u duhen shtëpitë prandaj ua rrënojnë dhe i bombardojnë! Muslimanët kanë shumë fëmijë, së […]ATË QË NA MËSON JETA ËSHTË THESAR I ÇMUAR

– Të menduarit e tepërt për të ardhmen; është vrasësi i parë i lumturisë tënde! – Gjumi i lehtë pasi të mësosh diçka të re, të ndihmon në përforcimin e mbajtjes mend të asaj që e ke mësuar. – Dëshpërimi bëhet katër herë më i madh se sa ajo normalja, kur shkaktari i atij dëshpërimi, […]


MOS E AKUZO DYNJANË PËR VEPRIMET E TUA!

Shokun për të cilin po flet se të tradhtoi .. në fakt ai është “zgjedhja jote”. Kjo dashuri e rrejshme që të bëri të qash nga zemra dhe të ndjesh keqardhje se pse u fute në këtë lojë .. ishte “vendimi yt”. E nesërmja të cilën e pret me gjithë shpresë .. do të vjen […]PËR KËTË PERSON IA VLEN TË LUFTOSH

S’ka më mirë se atëherë kur e gjen një person që; Kur e shikon, të ndjen. Kur i ankohesh për diçka, brengën ta lehtëson. Kur humb, të udhëzon. Kur qan, lotët ti fshin. Kur e respekton, të vlerëson. Kur je larg tij, përmallohet për ty. Dhe kur je nevojtar për të, e gjen me ty! […]