Agim Naipi

Agim Naipi u lindë në vitin 1989 në fshatin Vishticë të Kumanovës së Republikës së Maqedonis.
Shkollën fillore e kreu në vendlindje, kurse atë të mesmen e kreu në Shkup në shkollën Dr. Pance Karagjozov drejtimi teknik dhëmbësh, ku u diplomua në vitin 2008.
Në tetor të vitit 2008 filloi studimet në univerzitetin shtetëror të Tetovës dega Biokimi Analitike.
Në janar të vitit 2012 u largua nga vendëlindja drejt rrugëve të gurbetit konkretisht në qytetin e Welsit të Austris.
Që nga viti 2012 jeton dhe vepron po në këtë qytet.